Logo

Methode

Afhankelijk van de vraag en de behoefte kan er een afspraak gemaakt worden bij mij op kantoor om samen een aantal keuzemogelijkheden op een rijtje te zetten.

Een uitgebreid onderzoek door middel van een test behoort ook tot de mogelijkheden. en afhankelijk van jouw persoonlijke behoefte kunnen we samen eerst inventariseren wat het best bij je past.

  • De testafname, die ik met een bevoegde collega doe, duurt een hele dag, en vindt plaats op het kantoor aan het Statenplein.
  • De studiekeuzetest bestaat uit drie onderdelen die elkaar aanvullen en corrigeren: een persoonlijkheidstest, een talentenonderzoek en een beroepskeuzevragenlijst. Deze drie testen zien op de vragen: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?
  • De DAT (Differentiële Aanleg Testserie), de NPV (Nederlandse Persoonlijkheids Vragenlijst) en de BZO (Beroepskeuze Zelfonderzoek – methode) zijn positief beoordeeld door de Commissie Testaangelegenheden Nederland (Cotan) van het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen). Daarnaast heeft het testmateriaal al vele jaren zijn nut bewezen en is het landelijk goedgekeurd.

Mocht je al eens getest zijn, maar toch nog over verschillende mogelijkheden willen overleggen, kan ik je ook van dienst zijn bij je definitieve keuze.

Tarieven

Intake: (1 ½ à 2 uur) € 250,-
Vervolgconsult, per uur: € 110,-
Studiekeuzetestdag, inclusief verslag: € 850,-
Selectie en inschrijving zomercursus: € 85,-

Prijzen zijn inclusief 21% BTW. Geldig vanaf 1 maart 2018

Education-teaching