Logo

Taalcursussen en taalexamens in het buitenland

Bijna overal ter wereld worden taalcursussen aangeboden.

De minimumduur is doorgaans 2 weken, maar op sommige opleidingen kan er ook voor de duur van 1 week een cursus geboekt worden. Er zijn veel goede mogelijkheden.

Samen met Studie-Wijs, dat onafhankelijk te werk gaat, kun je de juiste bestemming en invulling vinden, en kan ook het gepaste programma worden afgestemd op jouw behoefte.

Het hele jaar door worden er vele cursussen op ieder niveau (van absolute beginner tot vergevorderde) aangeboden, en Studie-Wijs heeft op grond van jarenlange ervaring een selectie van kwaliteitsinstituten gemaakt, die aan jouw wensen kunnen voldoen.

In overleg wordt bepaald welke cursus op welke plek het best aansluit bij de vraag van jou en/of je ouders.

Uiteraard wordt er dan ook rekening gehouden met je leeftijdsgroep, de nationaliteitenmix van de studenten op de school en jouw accommodatiewensen, zodat een en ander zo goed mogelijk aansluit.

Op alle scholen kun je je voorbereiden op officieel erkende examens.

Voor Engels zijn dit de Ielts, Toefl of een van de Cambridge exams. Een examen kan een voorwaarde zijn voor een toelating aan het Engelstalig hoger onderwijs. Voor Frans is dit een Delf of Dalf examen, voor Spaans Dele, en voor Duits o.a. de test Daf.

De meeste scholen geven speciale examenvoorbereidingscursussen. Alle informatie hierover kun je bij Studie-Wijs krijgen.

Terug